ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!

 • Ημ/νία
  04/01/2020

ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ τησ Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2019 - 2020

Με μεγάλη χαρά η LAMDA QUALITY FOODS ανακοινώνει την συνεργασία της με την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ. Η εταιρία μας θα προμηθεύει καθόλη την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου 2019-20 τον ιστορικό σύλλογο με τα υψηλής ποιότητας προϊόντα μας στα πλαίσια της τροφοδοσίας του ποδοσφαιρικού τμήματος και των ακαδημιών της ΠΑΕ !

 • Ημ/νία
  07/10/2019

ΝΕΑ ΓΚΑΜΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΕΛΙΑ

Σεβόμενοι την ιστορία των χιλιάδων ετών της περιοχής σε συνεργασία με ντόπιους παραγωγούς αποφασίσαμε να λανσάρουμε στην εγχώρια αγορά αλλά και στο εξωτερικό μια σειρά προϊόντων με βάση την ελιά σε διάφορες εκδοχές.

Οι ελιές μας όλες φυσικής ωρίμανσης, παρασκευάζονται μόνο με την χρήση ακατέργαστου θαλασσινού αλατιού και συσκευάζονται χωρίς την χρήση κανενός συντηρητικού σε πληθώρα συσκευασιών.

Γιατί κάθε τι ΕΛΛΗΝΙΚΟ είναι τιμή μας να το προάγουμε !

 • Ημ/νία
  02/07/2019

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !

Μακάρι το 2019 να είναι έτος εκπλήρωσης των περισσότερων από τους στόχους που έχει θέσει ο καθένας από εμάς ..
Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες !

 • Ημ/νία
  01/01/2019

 • Ημ/νία
  20/12/2018

ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τα προϊόντα της LAMDA QUALITY FOODS , Chick'N Nuggets (Μπουκιές κοτόπουλο) , Chick'N Fillet (Σνίτσελ κοτόπουλο) και Chick'N Burger (Μπιφτέκι κοτόπουλο) θα τα βρείτε πλέον και σε καταστήματα της Δ.Μασούτης ΑΕ στην Αττική.

Η Δ. ΜΑΣΟΥΤΗΣ ΑΕ, market leader του κλάδου στην Βόρεια Ελλάδα, διαθέτει δίκτυο καταστημάτων με 273 καταστήματα, 251 καταστήματα λιανικής και 22 καταστήματα χονδρικής Cash & Carry. Αναπτύσσεται γεωγραφικά σε όλους τους νομούς της Μακεδονίας, Θράκης, Θεσσαλίας, Ήπειρο, Φθιώτιδα, Αιτωλοακαρνανία, Εύβοια και τα νησιά Λήμνο, Λέσβο, Χίο και Θάσο.

Με την εξαγορά της Προμηθευτικής, η οποία αποτελεί τη μεγαλύτερη εξαγορά που έχει πραγματοποιήσει η Δ.ΜΑΣΟΥΤΗΣ  στα 42 χρόνια αναπτυξιακής της πορείας , η εταιρία επέκτεινε την δραστηριότητα της σε Αττική και Άνδρο με αποτέλεσμα η δυναμικότητα της να  φτάσει πλέον τα 329 εταιρικά καταστήματα.

 • Ημ/νία
  03/09/2018

Η LAMDA QUALITY FOODS ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ GS1 ASSOCIATION GREECE

Η LAMDA QUALITY FOODS έγινε και επίσημα μέλος του φορέα GS1 Association Greece , του μοναδικού εξουσιοδοτημένου φορέα στην Ελλάδα για την έκδοση και διαχείριση κωδικών barcodes με προθέματα 520 και 521. Τα GS1 Barcodes διασφαλίζουν την μοναδικότητα των προϊόντων & επιχειρήσεων σε ολόκληρο τον κόσμο.

 • Ημ/νία
  13/06/2018

ΓΙΑ 3Η ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΙΣ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ!

Τα προϊόντα μας Chick’N Nuggets - Μπουκιές κοτόπουλο πανέ & Chick’N Fillet - Σνίτσελ κοτόπουλο πανέ κατέκτησαν το αργυρό βραβείο γεύσης στον παγκόσμια αναγνωρισμένο διαγωνισμό “Taste Olymp Awards”.

Ο διαγωνισμός «Taste Olymp Awards» που διοργανώνει η Confexpo Ltd πραγματοποιήθηκε φέτος στις 26 και 27 Μαΐου 2018 στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens. Ο «Taste Olymp Awards» είναι διαγωνισμός γευσιγνωσίας Τροφίμων & Ποτών που πραγματοποιείται στην Ελλάδα, με την εποπτεία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και υπό την αιγίδα και την υποστήριξη πολλών φορέων του χώρου, όπως:

- Υπουργείο Τουρισμού

- Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

- Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού

- Acropolis, Chefs club of Attica

- Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδας

- Λέσχη Αρχιμαγείρων Δυτικής Ελλάδας & Ηπείρου

- Λέσχη Αρχιμαγείρων Κέρκυρας

- Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος

- Ένωση Οινοπαραγωγών Αμπελώνα Αττικής

- Ένωση Οινοποιών Αμπελουργών Νήσων Αιγαίου

- Επιμελητηριακός Όμιλος Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών

- (Ε.Ο.Α.Ε.Ν.)

- Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Οινολόγων

- Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Αμπέλου και Οίνου (Ε.Δ.Ο.Α.Ο.)

- Κεντρική Συνεταιριστική Ένωση Αμπελοοινικών Προϊόντων (Κ.Ε.Ο.Σ.Ο.Ε.)

- Σύνεδσμος Ελλήνων Παραγωγών Αποσταγμάτων & Αλκοολούχων Ποτών (Σ.Ε.Α.Ο.Π.)

Στο φετινό διαγωνισμό, 25 καταξιωμένοι δοκιμαστές αρχιμάγειροι-chefs και τεχνολόγοι τροφίμων, χωρισμένοι σε 5 επιτροπές, δοκίμασαν 488 δείγματα τροφίμων και ποτών.

 • Ημ/νία
  13/06/2018

ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΕΛ.ΕΤ.Α. ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ PROTON

Η LAMDA Quality Foods σας ενημερώνει για την έναρξη της συνεργασίας της με την ελληνική εταιρεία αγορών "ΕΛ.ΕΤ.Α ΑΕ" που διαχείρίζεται την αλυσίδα καταστημάτων PROTON.

Η ελληνική εταιρεία αγορών "ΕΛ.ΕΤ.Α ΑΕ" λειτουργεί στον χώρο του λιανεμπορίου από το 1998. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα απέκτησε ισχύ καταλαμβάνοντας μια περίοπτη θέση τόσο στην εκτίμηση των μελών του όσο και στην εμπιστοσύνη και το σεβασμό των προμηθευτών.

Σήμερα ο Όμιλος έχει ξεπεράσει τις 370 επιχειρήσεις σούπερ μάρκετ με δυναμικό 578 καταστημάτων τα οποία σύντομα προβλέπεται να αυξηθούν κατά πολύ.

Ο Όμιλος δημιουργήθηκε προκειμένου να στηρίξει τα Ελληνικά καταστήματα σούπερ μάρκετ στην προσπάθεια τους να γίνουν κορυφαία και ανταγωνιστικά στην συνεχώς αναπτυσσόμενα διευρυνόμενη αγορά. Γι’αυτό το λόγο δημιούργησε την ενιαία αλυσίδα καταστημάτων με την επωνυμία “Proton”. 

 • Ημ/νία
  09/06/2018

ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΑ SUPER MARKET ΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ

Η LAMDA Quality Foods σας ενημερώνει για την έναρξη της συνεργασίας της με τα Σούπερ Μάρκετ ΑΓΓΕΛΗΣ στην Ήπειρο . Στο ράφι των καταστημάτων μπορείτε να βρείτε τα βραβευμένα προϊόντα μας Μπουκιές κοτόπουλο και Σνίτσελ κοτόπουλο από ατόφιο φιλέτο Ελληνικό κοτόπουλο.

Τα προϊόντα μας βρίσκονται στα εξής καταστήματα :
1.Υπερ Μάρκετ στον Άγιο Δημήτριο Πέτα Άρτας
2.Υποκατάστημα 2 , Σκουφά 6 , Άρτα
3.Υποκατάστημα 6 , Κωστακιοί Άρτας
4.Υποκατάστημα 9 , Ραδοβυζίων 4 , Άρτα
5.Υποκατάστημα 10 , 28ης Οκτωβρίου 5 , Φιλιππιάδα Πρέβεζας

 • Ημ/νία
  24/04/2018

Καλα Χριστουγεννα απο την LAMDA Quality Foods

Η Διοίκηση και το Προσωπικό της LAMDA Quality Foods σας εύχονται Καλά Χριστούγεννα σε εσάς και τους αγαπημένους σας !

 • Ημ/νία
  24/12/2017

Νεοσ Διαγωνισμοσ απο την LAMDA QUALITY FOODS

20 τυχεροί φίλοι της σελίδας μας στο Facebook θα κερδίσουν  από 6 συσκευασίες της σειράς προϊόντων Chick'N Burger - Μπιφτέκι κοτόπουλο.
Ακολούθησε τα παρακάτω βήματα και λάβε μέρος :

Κάνε like στη σελίδα της LAMDA QUALITY FOODS στο Facebook!
Κάνε like & share τη φωτό του διαγωνισμού!

Τόσο απλά, τόσο εύκολα!
Λάβετε μέρος στο Διαγωνισμό από Τετάρτη 8/11/2017 έως και την Τρίτη 14/11/2017.

Στην κλήρωση παίρνουν μέρος ΜΟΝΟ όσοι κάνουν like στη σελίδα της LAMDA QUALITY FOODS και like & share τη φωτό του διαγωνισμού!

H κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15  Νοεμβρίου, ώρα 11.00 το πρωί, στα Γραφεία Διοίκησης της εταιρίας LAMDA QUALITY FOODS στον Ασπρόπυργο.

 • Ημ/νία
  08/11/2017

ΕΝΑΡΞΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ Δ.ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε.

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας της LAMDA Quality Foods με την αλυσίδα Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. για τα προϊόντα της σειράς Chick'N , Μπιφτέκι κοτόπουλο (Chick'N Burger) , Μπουκιά κοτόπουλο πανέ (Chick'N Nuggets) και Σνίτσελ κοτόπουλο πανέ (Chick'N Fillet).

Τα προϊόντα θα διατίθεται σε πρώτη φάση στα καταστήματα της πόλης της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής με επίσημη πρώτη ημερομηνία παραδόσεων των προϊόντων απευθείας στα καταστήματα της αλυσίδας από την εταιρία μας την Δευτέρα 28 Αυγούστου .

Η εταιρεία Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., διαθέτει ένα μεγάλο δίκτυο καταστημάτων στη Βόρεια Ελλάδα και σημαντική θέση στο χώρο του λιανικού εμπορίου, ενώ σε πανελλαδικό επίπεδο βρίσκεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες αλυσίδες. 

Με 267 καταστήματα, 245 σούπερ μάρκετ, 22 καταστήματα χονδρικής Cash & Carry, και ένα κέντρο αποθήκευσης και διανομής στο Καβαλάρι καλύπτει γεωγραφικά όλες τις περιφέρειες της Μακεδονίας, της Θράκης, της Θεσσαλίας, της Ηπείρου, τη Φθιώτιδα, την Εύβοια και τα νησιά Θάσο, Λήμνο, Λέσβο και Χίο. 

 • Ημ/νία
  27/08/2017

ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ...ΣΤΙΣ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ!

Η LAMDA Quality Foods με περηφάνια σας ανακοινώνει ότι τα προϊόντα της σειράς Chick’N , Μπουκιά κοτόπουλο (Chick’N Nuggets) και Σνίτσελ κοτόπουλο ( Chick’ Ν Fillet) κατέκτησαν το Αργυρό Ολυμπιακό Βραβείο Γεύσης στον Διαγωνισμό Ποιότητας Taste Olymp Awards που πραγματοποιήθηκε στις 27-28 Μαϊου 2017 και συμμετείχαν κορυφαίες εταιρίες από τον χώρο των Τροφίμων.

Σας υπενθυμίζουμε ότι και πέρυσι ο κωδικός Μπουκιά κοτόπουλο (Chick’N Nuggets) είχε κατακτήσει το Χάλκινο Ολυμπιακό Βραβείο Γεύσης !

 

 • Ημ/νία
  04/06/2017

Η Διοίκηση και το Προσωπικό της LAMDA Quality Foods σας εύχονται Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα! Το φως της Ανάστασης ας φωτίσει τις ψυχές και τις ζωές όλων μας!

 • Ημ/νία
  15/04/2017

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ MENDEZ GONCALVES

Η MENDEZ GONCALVES είναι μια Πορτογαλέζική εταιρία που ιδρύθηκε το 1982 και παράγει Ξύδια από κρασί αλλά και από φρούτα , Σως και Καρυκεύματα. Τα Brands της εταιρίας είναι τα ακόλουθα :

Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της εταιρίας είναι η παραγωγή καινοτόμων προϊόντων , γεγονός που έχει οδηγήσει στην βράβευση της σε πολλές και σημαντικές εκθέσεις και διαγωνισμούς ανά τον κόσμο.

 

 • Ημ/νία
  03/04/2017

Η LAMDA QUALITY FOODS ΣΤΗΝ FOODEXPO 2017

Στην 4η Διεθνή Έκθεση FOODEXPO που θα λάβει μέρος από 18 έως 20 Μαρτίου 2017 στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO , θα συμμετέχει η LAMDA Quality Foods.

Σας περιμένουμε όλους στο HALL 2 , Περίπτερο D13 να δοκιμάσετε τα προϊόντα μας !

Καμία άλλη έκθεση στην Ελλάδα, αλλά ίσως και σε ολόκληρο τον κόσμο, δεν απέκτησε το μέγεθος, τη φήμη και την εμπορική αποτελεσματικότητα που πέτυχε η FOOD EXPO σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Από την τρίτη της κιόλας διοργάνωση, η FOOD EXPO κατάφερε να αναδειχθεί ως η μεγαλύτερη διεθνής έκθεση Τροφίμων & Ποτών που έγινε ποτέ στην Ελλάδα, αλλά και η μεγαλύτερη και σημαντικότερη του είδους της στην ευρύτερη περιοχή της Ν.Α. Ευρώπης.

Η FOODEXPO αποτελεί σήμερα τον κορυφαίο εκθεσιακό θεσμό, αλλά και το σημαντικότερο εμπορικό φόρουμ για τα Τρόφιμα και Ποτά στη χώρα μας, καθώς έχει επιβεβαιώσει τη φήμη της ως μια πραγματικά μεγάλη διεθνής έκθεση, που όχι μόνο καλύπτει τις ανάγκες της εγχώριας αγοράς, αλλά συγχρόνως ανταποκρίνεται πλήρως και στον εξαγωγικό προσανατολισμό των ελληνικών παραγωγικών επιχειρήσεων του κλάδου.

Η FOOD EXPO 2017 ανεβάζει τον πήχυ ακόμη ψηλότερα!

Η FOOD EXPO 2017 ανεβάζει ακόμη ψηλότερα τον πήχυ! Επενδύει τεράστια, για τα ελληνικά δεδομένα ποσά, στοχεύοντας να εδραιώσει ακόμη περισσότερο το brand της έκθεσης και να κατοχυρώσει τη φήμη της ως μία από τις ανερχόμενες και πιο σημαντικές εκθέσεις του είδους της διεθνώς. Με τη συμμετοχή 1.200 και πλέον Ελλήνων και ξένων εκθετών και την παρουσία περισσότερων από 2.500 σημαντικών ξένων αγοραστών, η 4η FOOD EXPO 2017 θα αναδείξει και θα προβάλλει τα προϊόντα της Ελλάδας και της Μεσογείου, αποτελώντας το κορυφαίο εμπορικό γεγονός για τα Τρόφιμα & Ποτά στην νότια πύλη της Ευρώπης.

Ποιους αφορά:

Οι επισκέπτες της έκθεσης προέρχονται κυρίως από τις ακόλουθες κατηγορίες:

Έλληνες επισκέπτες

 • Super markets-Mini Markets
 • Cash & Carry-Discount markets
 • Xονδρεμπόριο τροφίμων & ποτών
 • Παραδοσιακά παντοπωλεία
 • Delicatessen & Gourmet stores
 • Κρεοπωλεία & Ιχθυοπωλεία
 • Καταστήματα βιολογικών προϊόντων
 • Εστιατόρια
 • Catering
 • Wine bars
 • Ξενοδοχεία-Ξενώνες
 • Καφετέριες-Αναψυκτήρια
 • Κάβες – Καφεκοπτεία - Ζαχαρώδη
 • Aρτοζαχαροπλαστεία
 • Chefs
 • F&B Managers
 • Sommelier
 • Βιομηχανίες Τροφίμων

 

∆ιεθνείς επισκέπτες & Ηosted Buyers

 • Αγοραστές Super Market & HyperMarkets
 • Food and Wine Importers
 • Wholesalers / Distributors
 • Foodservers
 • Delicatessen Stores
 • Brokers - Agents
 • Μεγάλα εστιατόρια με Ελληνική και Μεσογειακή κουζίνα
 • Ημ/νία
  03/03/2017

Η LAMDA Quality Foods εγινε μελοσ του ΣΕΒΕ !

Η LAMDA Quality Foods στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξης και της εξωστρέφειας που την χαρακτηρίζει, έγινε μέλος του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ). 

Ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ) ιδρύθηκε το 1975, ως σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και αποτελεί σήμερα έναν από τους μεγαλύτερους συνδέσμους επιχειρήσεων με διεθνή δραστηριότητα στην Ελλάδα.

 • Ημ/νία
  19/01/2017

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !

 Στους Πελάτες μας και στους Φίλους μας δίνουμε τις θερμότερες ευχές μας για Καλά Χριστούγεννα και ένα επιτυχημένο 2017 ! 

 • Ημ/νία
  25/12/2016

DRESSINGS ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ ΜΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ

Η LAMDA Quality Foods, η ελληνική εταιρία που στόχο έχει τη διανομή ποιοτικών τροφίμων, αναζητά καινοτόμες λύσεις που δίνουν προστιθέμενη αξία σε σωστή τιμή για όλους. 

Η νέα μας σειρά διαφοροποιείται γιατί είναι η μοναδική πλήρης γκάμα  χωρίς γλουτένη, καλύπτει οικογένειες με σημαντική κατανάλωση (μουστάρδα – κέτσαπ – μαγιονέζα), σε συσκευασία Top-Down σύμφωνη με τις νέες τάσεις και υλικά.

 • Ημ/νία
  24/06/2016

Μεγάλη διάκριση για τις κοτομπουκιές ‪CHΙCK’ N NUGGETS

στο διαγωνισμό γεύσης «TASTE Olymp Awards 2016».

Τα μέλη της επιτροπής αξιολόγησης, εκλεκτοί σεφ και γευσιγνώστες,

πιστοποίησαν την ανώτερη γεύση των ‪CHICK’N Nuggets απονέμοντάς τους χάλκινο μετάλλιο γεύσης και

ποιότητας.

 • Ημ/νία
  02/06/2016

ΓΕΥΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ !

Μια ελληνική εταιρία με όραμα τη δημιουργία ποιοτικών, καινοτόμων προϊόντων που αναδεικνύουν καθημερινές γευστικές απολαύσεις της ελληνικής διατροφής.

Η σειρά από μουστάρδες της LAMDA Quality Foods ακολουθεί τη φιλοσοφία της εταιρίας ενώ διαφοροποιείται και εμπλουτίζεται με μια πινελιά από Ελλάδα.

Παράγονται μόνο από σπόρους μουστάρδας – χωρίς άλευρα - που αποτελούν μια εξαιρετική πηγή σεληνίου, μαγγανίου, ω-3 λιπαρών οξέων, μαγνησίου και  φωσφόρου. Έτσι τόσο η υφή, όσο και η γεύση των προϊόντων είναι ομοιογενής με ευχάριστη αίσθηση.

Η πλήρης γκάμα περιλαμβάνει : απαλή, dijon, με πορτοκάλι, με σταφίδες – όλες χωρίς γλουτένη - και καπνιστή με βύνη μπύρας.

Περιέχουν πορτοκάλι και σταφίδα σουλτανίνα, ελληνικές πρώτες ύλες, δίνοντας στοιχεία Ελλάδας σ΄ ένα προϊόν που δεν χαρακτηρίζεται ως ελληνικό.

Η καπνιστή συνταγή αρωματίζεται με εκλεκτή βύνη από μικροζυθοποιία.

 • Ημ/νία
  03/12/2015

ΒΡAΒΕΙΑ MEATDAYS 2014 !

Θετικά ήταν τα αποτελέσματα της ‘3ης Οργανοληπτικής Αξιολόγησης Ελληνικών Προϊόντων με βάση το κρέας και ελληνικών κρεατοσκευασμάτων’ που έλαβε χώρα στην έκθεση Meat Days 2014 για τα προϊόντα της Lamda Quality Foods. Μετά την αξιολόγηση των προϊόντων μας η Lamda Quality Foods έλαβε τα εξής βραβεία ποιότητας:

1. Σνίτσελ κοτόπουλο - ΑΡΓΥΡΟ

2. Μπουκιές κοτόπουλο πανέ – ΑΡΓΥΡΟ

3. Φτερούγες κοτόπουλου μαριναρισμένες με μπαχαρικά - ΧΑΛΚΙΝΟ

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την κριτική επιτροπή αξιολόγησης για την επιβράβευση των προϊόντων μας και να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για την επόμενη διοργάνωση με ακόμη πιο βελτιωμένα και γευστικά προϊόντα .

 • Ημ/νία
  17/11/2014

H Lamda Quality Foods στην 3η Οργανοληπτικη Αξιολογηση κρεατοσ των Μeat Days 2014

H  Lamda Quality Foods στην 3η Οργανοληπτική Αξιολόγηση κρέατος των Μeat Days 2014 που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα το τριήμερο 1-2-3 Νοεμβρίου 2014 στο υπερσύγχρονο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» (τέρμα Αττικής Οδού).

Μετά την 1η διοργάνωση που έλαβε χώρα στην έκθεση ΜΕΑΤ DAYS 2012 και την 2η διοργάνωση στην έκθεση ΜΕΑΤ DAYS 2013, η διοργάνωση της οργανοληπτικής αξιολόγησης προϊόντων κρέατος, συνεχίζεται και βελτιώνεται επί της διαδικασίας, με σκοπό να αναδείξει τα ελληνικά ποιοτικά προϊόντα κρέατος και να αυξήσει την εμπιστοσύνη των προϊόντων αυτών σε επαγγελματίες και καταναλωτές. Η 3η διοργάνωση έπειτα από την επιτυχία που γνώρισε και το πλήθος των δειγμάτων που έστειλαν οι Έλληνες παραγωγοί στις 2 προηγούμενες Οργανοληπτικές Αξιολογήσεις, έχει θεσπίσει μία ακόμα πιο έγκυρη και αδιάβλητη διαδικασία και θα πραγματοποιηθεί παράλληλα με την έκθεση MΕΑΤ DAYS 2014 σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Με σεβασμό στον καταναλωτή και την άριστη ποιότητα των προϊόντων μας θα είμαστε εκεί για να σας παρουσιάσουμε καινοτόμες  προτάσεις με βάση την επεξεργασία νωπών και κατεψυγμένων κρεάτων και γενικά κτηνοτροφικών ειδών και παντός είδους τροφίμων.

Στόχος μας, η συμμετοχή σε μία αξιόπιστη διοργάνωση με σκοπό την αξιολόγηση των προϊόντων μας λίγο πριν την επίσημη κυκλοφορία τους στην Ελληνική καταναλωτική αγορά καθώς και οι εποικοδομητικές επαφές με επαγγελματίες του κλάδου που αναζητούν νέες ιδέες για την αναβάθμιση των επιχειρήσεων τους. 

 • Ημ/νία
  21/10/2014